Odontologia restauradora i estètica

      Reposició de teixit dental perdut ja sigui degut a càries o traumatisme. Les obturacions són estètiques, de resina composta, un material d’un color semblant al de la dent. En alguns casos en aquestes reconstruccions (de grans dimensions) s’hi ha de posar un pern d’anclatge per a donar més resistència.

Endodòncia

      Extirpació del nervi inflamat o infectat per càries o traumatisme, i posterior obturació del conducte on es trobava.

Exodòncia

Extracció de dents danyades.

Rehabilitació oral i pròtesi

      Substitució de dents absents per a recuperar les funcions estètiques i masticatòries. Dintre d’aquesta especialitat odontològica trobem pròtesis fixe i removible, sobre dents o implants.

Blanqueig dental

      Obtenció d’un to més clar del color dental mitjançant tractament químic al consultori o a casa.

Bruxisme dental tractat amb fèrula de descàrrega

      És un hàbit nociu de fregar les dents i que causa desgasts a aquestes i problemes en l'articulació temporomandibular.  Es tracta amb exercicis de correcció i col·locació d’una placa o fèrula de descàrrega.

Periodòncia

      Prevenció, diagnòstic i tractament de les malalties de la geniva i de les estructures adjacents, mitjançant l’eliminació del càlcul supragingival (neteja bucal) i subgingival (raspat) de manera mecànica i química.

Ortodòncia

      Correcció de la malposició dental.

Implants dentals

      Col·locació d’un cargol de titani que es situa de manera permanent dins l’ós  per a fer d’arrel artificial i servir d’anclatge per a suportar una pròtesi.